HÍREK

HÍREK-INFORMÁCIÓK
Fair play!

Fair play!

Az alábbi eset a csömöri futamon történt meg az egyik versenyzőnkkel:

20121007_csomor_oagb_182A verseny előtt boldogan ült bele a gépbe, hiszen az egyik leggyorsabb volt az a gokart a szabadedzéseken. Csakhogy vissza lett belőle véve, és így „csak” ugyanolyan gyors volt, mint az összes többi gép. Ezen nagyon felhúzta magát, és a futam végén ahogy kiszállt a gépből, reklamálni kezdett. Majd visszament a gokarthoz, felvette a súlyokat, és lemérlegelte magát.

Aztán otthon végig nézte a videóját, és észrevette, hogy amikor kiszállt a gépből, a 12,5 kiló helyett csak 2,5 kiló volt benne a súlytartóban. Valószínűleg elfelejtette beletenni, és amikor kiszállt dühöngve, nem vette észre, amikor meg visszament, a gép mellől vette el a súlyokat, mert azt hitte, hogy már kiszedte onnan.

Persze most azt lehetne mondani, hogy biztosan szándékosan akarta megtéveszteni a mérlegelést, és a legtöbben egyetértően bólogatnának rá.

Csakhogy ez a versenyző a videó megtekintése után megóvta saját magát, aminek köszönhetően hátra lett sorolva, és így elveszített egy 4. helyet, amivel veszélybe kerülhet a dobogós helye az év végén.

Ha nem szól, soha, senki sem jött volna rá!

Szeretnénk megköszönni Zoltán Csákinak ezt a sportemberhez méltó viselkedést!