HÍREK

HÍREK-INFORMÁCIÓK
BATAK Challenge a Battaringen 2014.06.14

BATAK Challenge a Battaringen 2014.06.14

batakjpgSzeretnénk egy kicsit izgalmassá tenni a Hobby Cart Kupa versenynapjának délelőttjét, amikor a szabadedzések zajlanak, ezért megpróbáljuk elhozni Nektek a Batak-ot, amellyel a versenyzők is tesztelik azt, hogy mennyire jól tudnak koncentrálni, és mennyire jó a reflexük.

Sajnos a visszaigazolás még nincs meg azzal kapcsolatban, hogy valóban megkapjuk, és meg tudjuk rendezni a BATAK Challenge-et, ez a megerősítés csak a futam előtti napokban fog megérkezni. Ha esetleg úgy alakul, hogy Battára nem jön el hozzánk ez a szerkezet, akkor is meg fogunk tenni mindent, hogy már a következő futamon mehessen ez a verseny is.

A verseny lebonyolítása nagyon egyszerű: mindenkinek 2×1 perce lesz arra, hogy a felvillanó számokhoz hozzáérjen. Aki a legtöbb érintést tudja véghez vinni a megadott idő alatt, az nyer. A nyertesnek pedig nem kell nevezési díjat fizetnie a következő, júliusi futamon. A nyereményt csak a júliusi futamon lehet felhasználni, és másra át nem ruházható.

A Battak Challenge-en bárki kipróbálhatja magát, aki a battai hétvége bármely hivatalos programján (szabadedzés, verseny, 30 perces edzés) részt vesz.

Egy kis ízelítő: