HÍREK

HÍREK-INFORMÁCIÓK
Forma-1-es jegyek 2014

Forma-1-es jegyek 2014

Bár a bajnokság kiírásában már nincs benne, de Oláh Gyafinak és az MNASZ-nek köszönhetően folytatni tudjuk azt a hagyományunkat, hogy idén 8. alkalommal, ismét Forma-1-es belépőket tudunk biztosítani az állandó versenyzőinknek. A belépők 3 napos állójegyek.

Kik kaphatnak jegyet?

Mivel a belépők korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, így elsősorban azok kapnak jegyet, akik idén legalább 6 versenyhétvégén ott voltak, és elindultak valamelyik kategóriában. Amennyiben maradnak jegyek, úgy a kevesebb futamon indulóknak is tudunk biztosítani, vagy akár +1 jegyet valamelyik családtagnak.

IMG_20140724_180051

Hogyan lehet jelentkezni a jegyekre?

Az info@amatorgokart.hu címre kell e-mailt írni.

A levélnek tartalmaznia kell:

– telefonszámod

– 1 vagy 2 db jegyet szeretnél

– melyik nap szeretnél kimenni vele

Az előző évek gyakorlata alapján 1 jeggyel többen is ki tudtak menni, ezt is próbáljuk megszervezni, hogy melyik nap, ki kapja meg ugyanazt a jegyet. Így nagyobb eséllyel lehet megoldani, hogy mondjuk szombaton kimegy az egyik versenyző egy családtagjával, vasárnap pedig egy másik versenyző, szintén a családtagjával.

Hol lehet átvenni a jegyeket?

Miután telefonon vagy email-en keresztül visszaigazolást kaptál, a G1 Kart Centerben tudod átvenni a jegyeket. Pénteken 22.30, szombaton pedig 9.30-tól 22.30-ig lehet bemenni érte. Ha nem tudod megoldani, jelezd az e-mail-ben, megpróbálunk megoldást találni.

Fontos!

Bár ellenőrizni nem fogjuk és nem is tudjuk, de arra kérünk mindenkit, hogy csak akkor igényelje a jegyet, ha valóban ő megy ki vele a Forma-1-re. A jegyeket a versenyzőinknek szánjuk elsősorban, sajnos az elmúlt években rossz tapasztalatok is voltak ezzel kapcsolatban (ismerősöknek adták oda, vagy eladták a jegyeket, és emiatt a kevesebb futamon indult versenyzőink nem tudtak kijutni). Ezeket a jegyeket szigorúan tilos továbbértékesíteni, ezzel veszélybe lehet sodorni az esetleges jövő évi ajándék jegyeket.

Bár sajnos csak az utolsó pillanatban sikerül ezt a lehetőséget megragadni, reméljük sokaknak tudunk örömet okozni a Forma-1-es belépőkkel.