HÍREK

HÍREK-INFORMÁCIÓK
Forma-1-es jegyek 2016

Forma-1-es jegyek 2016

Bár a bajnokság kiírásában nincs benne, de a Hungaroringnek köszönhetően folytatni tudjuk azt a hagyományunkat, hogy idén 10. alkalommal, ismét Forma-1-es belépőket tudunk biztosítani az állandó versenyzőinknek.

hungaroring_terkep_2016_1024

Hány versenyző tud kijutni a Forma-1-re?

Sajnos az előző évekhez képest idén kevesebb jeggyel tudunk gazdálkodni, így mindenkitől, aki szeretne kijutni az általunk biztosított jegyekkel a Forma-1-re, együttműködést szeretnénk kérni. Nagy eséllyel nem tud mindenki mind a 3 napra kijutni sőt, van aki csak szombaton, vagy csak pénteken tud kilátogatni a Forma-1-re.

Kik kaphatnak jegyet?

Mivel a belépők korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, így elsősorban azok kapnak jegyet, akik idén minden versenyhétvégén ott voltak, és elindultak legalább egy kategóriában. Amennyiben maradnak jegyek, úgy a kevesebb futamon indulóknak is tudunk belépőt biztosítani.

Ha ki szeretnél menni, mindenképpen írj mailt akkor is, ha csak néhány futamon indultál, ha tudunk, segítünk kijutni.

Hogyan lehet jelentkezni a jegyekre?

Az info@amatorgokart.hu címre kell e-mailt írni.

A levélnek tartalmaznia kell:

– melyik napon szeretnél mindenképpen kijutni (csak 1 napot jelölj meg)

– melyik napon mennél még ki az előző pontban megadotton kívül, ha van rá lehetőség

Hol lehet átvenni a jegyeket?

Miután telefonon vagy email-en keresztül visszaigazolást kaptál, a G1 Kart Centerben tudod átvenni a jegyeket. Csütörtökön és pénteken nyitástól 22.00 óráig, szombaton pedig 9.30-tól 22.30-ig lehet bemenni érte. Ha nem tudod megoldani, jelezd az e-mail-ben, megpróbálunk megoldást találni.

Fontos!

Bár ellenőrizni nem fogjuk és nem is tudjuk, de arra kérünk mindenkit, hogy csak akkor igényelje a jegyet, ha valóban ő megy ki vele a Forma-1-re. A jegyeket a versenyzőinknek szánjuk elsősorban, sajnos az elmúlt években rossz tapasztalatok is voltak ezzel kapcsolatban (ismerősöknek adták oda, vagy eladták a jegyeket, és emiatt a kevesebb futamon indult versenyzőink nem tudtak kijutni). Ezeket a jegyeket szigorúan tilos továbbértékesíteni, ezzel veszélybe lehet sodorni az esetleges jövő évi ajándék jegyeket.

Bár sajnos csak az utolsó pillanatban sikerül ezt a lehetőséget megragadni, reméljük sokaknak tudunk örömet okozni a Forma-1-es belépőkkel.